Μειωμένη τιμή!

Προχωρημένα μαθήματα στη ζωγραφική με λάδι

Νέο

Τούτο το καινούργιο βιβλίο το 'γραψα σαν συνέχεια του "Ζωγραφική με λάδι γι' αρχάριους", σύμφωνα με την επιθυμία των εκδοτών μου, με την ελπίδα πως θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο το σπουδαστή που προχωράει.

Περισσότερες λεπτομέρειες

11,65€

-15%

13,70€

Περισσότερες πληροφορίες

Τούτο το καινούργιο βιβλίο το 'γραψα σαν συνέχεια του "Ζωγραφική με λάδι γι' αρχάριους", σύμφωνα με την επιθυμία των εκδοτών μου, με την ελπίδα πως θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο το σπουδαστή που προχωράει. Ο τίτλος δηλώνει εύγλωττα το περιεχόμενο. Γιατί από τη στιγμή που ο αρχάριος ανοίγει τα φτερά του για να πετάξει στον κόσμο της ζωγραφικής, οι απρόσμενες δυσκολίες που θα συναντήσει είναι τέτοιες που μπορεί, αν κάποιος δεν του τις εξηγήσει, να τον αποθαρρύνουν ή να τον πείσουν κιόλας, πως δεν έχει τόση ικανότητα για ζωγραφική όση πίστευε.
Σε πολλές περιπτώσεις, νομίζω, το θέμα είναι να γυρίζει κανείς και να ξανακοιτάζει τα βήματά του και ν' ανατρέχει πάλι στα πρώτα στάδια, γιατί πρέπει να παραδεχτούμε ότι, όπως συμβαίνει και μ' άλλες δραστηριότητες, υπάρχει αυτό που λέμε "τύχη του αρχάριου". Αξίζει λοιπόν τον κόπο και το χρόνο να νοιαστεί κανείς και υπομονετικά να θεμελιώσει μέσα του αυτό που ακόμα δεν έχει αφομοιώσει, αλλά που κατόρθωσε τυχαία, και έτσι να προχωρήσει με ανανεωμένη αυτοπεποίθηση.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: