Νέο Μειωμένη τιμή!

ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ

9561-27-3

Νέο

Η Έλλη είναι μια νέα γυναίκα, με πολύπαθη και πονεμένη ψυχή, που φέρει βαρέως το παρελθόν της, ως αγνώστου πατρός παιδί και με μια μητέρα που φρόντισε να την παντρέψει πριν ενηλικιωθεί κι ύστερα εξαφανίστηκε.

Περισσότερες λεπτομέρειες

12,96€

-10%

14,40€

Περισσότερες πληροφορίες

Η Έλλη είναι μια νέα γυναίκα, με πολύπαθη και πονεμένη ψυχή, που φέρει βαρέως το παρελθόν της, ως αγνώστου πατρός παιδί και με μια μητέρα που φρόντισε να την παντρέψει πριν ενηλικιωθεί κι ύστερα εξαφανίστηκε. Ούσα εγκλωβισμένη είκοσι χρόνια σε έναν ανεπιθύμητο λευκό γάμο, βρίσκει ελπίδα για τη ζωή της στη φυγή από τη θλιβερή πραγματικότητα δίπλα σε έναν κατάκοιτο ηλικιωμένο σύζυγο.

Η πολυκύμαντη περιπλάνησή της σε αμφιλεγόμενες καταστάσεις θα τη φέρει αντιμέτωπη τόσο με ανήθικους ανθρώπους, όσο και με τη γυναικεία υπαρξιακή της συρρίκνωση. Ο φιλοσοφικός στοχασμός των καταστάσεων, η ονειροπόληση, η πάλη με τα συναισθήματα και η αυτοκριτική θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος για την αναζήτηση της εσωτερικής γαλήνης.

Ωστόσο πού μπορεί να οδηγήσει η ψυχογραφική αναμόχλευση του συναισθηματικού κόσμου μιας γυναίκας που βιώνει μια ζωή δίχως δεκανίκια; Μια ζωή σε πλήρη μοναξιά αντέχεται; Πώς οι σκέψεις που κινούνται μεταξύ ηθικού και ανήθικου συνδράμουν την κατάκτηση της αυτογνωσίας; Αρκεί η τόλμη για την απόδραση από την προσωπική φυλακή; Ή μήπως όλα ακυρώνονται για μια φέτα ψωμί;

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: