Νέο Μειωμένη τιμή!

ΜΑΝΗΑΤΤΑΝ ΒΕΑCH

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ

Νέο

"Θα πάμε να δούμε τη θάλασσα".
Νέα Υόρκη, 1934. Η δωδεκάχρονη Άννα Κέρριγκαν συνοδεύει τον πατέρα της στην επίσκεψη στο σπίτι του Ντέξτερ Στάυλς, ο οποίος, απ' ό, τι φαίνεται, μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση της οικογένειάς της.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια σε στόκ!

10,45€

-50%

20,90€

Περισσότερες πληροφορίες

"Θα πάμε να δούμε τη θάλασσα".
Νέα Υόρκη, 1934. Η δωδεκάχρονη Άννα Κέρριγκαν συνοδεύει τον πατέρα της στην επίσκεψη στο σπίτι του Ντέξτερ Στάυλς, ο οποίος, απ' ό, τι φαίνεται, μπορεί να έχει καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση της οικογένειάς της. Η θάλασσα που εκτείνεται πέρα από το σπίτι καθώς και το φορτισμένο μυστήριο που υπάρχει ανάμεσα στους δύο άντρες τη μαγεύουν.
Χρόνια αργότερα, ο πατέρας της έχει εξαφανιστεί και η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο. Η Άννα δουλεύει στο ναυπηγείο του Μπρούκλυν. Οι γυναίκες μπορούν να κατέχουν θέσεις εργασίας που κάποτε ανήκαν στους άντρες, μιας και εκείνοι τώρα βρίσκονται μακριά. Γίνεται η πρώτη δύτρια, επάγγελμα κλειστό και επικίνδυνο, δουλεύοντας στις επισκευές των πλοίων που θα βοηθήσουν την Αμερική να κερδίσει τον πόλεμο. Ένα βράδυ, συναντά τυχαία τον Ντέξτερ Στάυλς και συνειδητοποιεί πόσο μπερδεμένη πρέπει να ήταν η ζωή του πατέρα της... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

4 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: