ΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ Β' ΣΕΙΡΑ (11-20)

Νέο

Οι σειρές ΛΟΓΙΚΟ-ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ έχουν σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας τριών έως έξι ετών και για να χρησιμοποιηθούν στους παιδικούς σταθμούς, στα νηπιαγωγεία και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου ή στο σπίτι με τους γονείς....

Περισσότερες λεπτομέρειες

0,00€

Περισσότερες πληροφορίες

Οι σειρές ΛΟΓΙΚΟ-ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ έχουν σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας τριών έως έξι ετών και για να χρησιμοποιηθούν στους παιδικούς σταθμούς, στα νηπιαγωγεία και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου ή στο σπίτι με τους γονείς. Σε συνεργασία με ειδικευμένους παιδαγωγούς από σχολεία και παιδικούς σταθμούς αναπτύχθηκε ένα υλικό με τέτοια θεματική και γραφική μορφή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για παιχνίδι όσο και για αφήγηση. Τα θέματα έχουν αντληθεί από όλο το φάσμα των παιδικών εμπειριών. Στις εικόνες της κάθε κάρτας τα παιδιά θα βρουν καταστάσεις και σχήματα με τα οποία μπορούν να ταυτιστούν.

Το ΛΟΓΙΚΟ-ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ συνιστά μία προσφορά για την ελεύθερη ή κατευθυνόμενη καθημερινή δημιουργική απασχόληση μίας ομάδας παιδιών. Προσφέρει παιχνίδια που επικεντρώνονται στον τομέα της αντίληψης, στο χειρισμό ποσοτήτων και χρωμάτων, στον προσανατολισμό στον χώρο, στη διεύρυνση των γλωσσικών ικανοτήτων, στις αντικειμενικές πληροφορίες για το περιβάλλον, στην κατανόηση των λογικών συναρτήσεων μέσα από τον συσχετισμό και τη δημιουργία αναλογιών.

Τα προγράμματα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να παίξουν μόνα τους ή με έναν σύντροφο και να μπορούν να επιλέξουν μόνα τις κάρτες και τον αριθμό τους. Η πίσω πλευρά της κάθε κάρτας δίνει τη δυνατότητα να ελεγχθεί η απάντηση και προσφέρει συμπληρωματική βοήθεια.

            Με το ΛΟΓΙΚΟ η ομιλία γίνεται διασκεδαστική. Το ΛΟΓΙΚΟ δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να μαθαίνει παίζοντας, χρησιμοποιώντας το μυαλό του! Αν το παιδί ξέρει τη σωστή απάντηση μπορεί να την κάνει αμέσως χειροπιαστή βάζοντας το χρωματιστό κουμπί στη σωστή θέση. (Άσκηση λεπτής κινητικότητας: "τα κουμπάκια πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο προς τη σωστή τους θέση") Οι καταστάσεις που παρουσιάζονται προσφέρουν πολλά ερεθίσματα ομιλίας όπως για παράδειγμα: "Τι δώρο να κάνω για τα γενέθλια;", "Τι να παίξουμε;", "Τι καιρό έχει σήμερα;", "Τι να φορέσω;". Τα παιδιά μπορούν με αφορμή την εικόνα να διηγηθούν την δική τους ιστορία, να δώσουν ονόματα στα παιδιά και τα αντικείμενα της εικόνας, να ονομάσουν τα χρώματα, να κάνουν συγκρίσεις, να επισημάνουν αλλαγές, να βρουν σχέσεις μετατρέποντας έτσι τις οπτικές εντυπώσεις τους σε ομιλία. Μ' αυτόν τον τρόπο το ΛΟΓΙΚΟ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν πρόγραμμα γλωσσικής ενίσχυσης.

22 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: