Κορυφαίες πωλήσεις

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

“Άξονες της εκδοτικής μας πολιτικής υπήρξαν ανέκαθεν η προσήλωση στην ποιότητα, η προσφορά στην γνώση και στην μάθηση και η εξυπηρέτηση των απαιτήσεων του αναγνωστικού κοινού”.

Οι“ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ” δραστηριοποιούνται στην έκδοση και την εμπορία βιβλίων και χαρτικών με συνέπεια και αγάπη για το καλό βιβλίο, έχοντας εκδώσει εκατοντάδες τίτλους που καλύπτουν διάφορα γνωστικά πεδία, ενδιαφέροντα και τις απαιτήσεις κάθε αναγνώστη.

Εκπληρώνοντας το στόχο μας να διαδώσουμε τη γνώση και τον πολιτισμό, είμαστε αφοσιωμένοι στη συνεχή εξέλιξη της εκδοτικής μας δραστηριότητας με συνεργασίες εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας.

Η προώθηση των βιβλίων γίνεται μέσω χονδρεμπόρων, των βιβλιοπωλείων μας και ενός εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων πόρτα-πόρτα. H εταιρεία μας εξαγόρασε τις «Εκδόσεις Διάγραμμα», μια άλλη μικρή εκδοτική εταιρεία παιδικών βιβλίων, εμπλουτίζοντας τους τίτλους της.

Στον κατάλογο των «Εκδόσεων Ντουντούμης/Διάγραμμα» περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων συνεργασίες με κορυφαίους εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού και εκατοντάδες τίτλοι για μια σειρά τομέων όπως το παιδικό θέατρο, τα παραμύθια, τη δημιουργική απασχόληση στο νηπιαγωγείο και στο δημοτικό σχολείο, την εργοθεραπεία, την λογοθεραπεία, τα εγχειρίδια για τις τέχνες και τη ζωγραφική , τις επιστήμες, το περιβάλλον, τα βοηθήματα για το παιδικό θέατρο και τις σχολικές γιορτές, τα λευκώματα, την λογοτεχνία, και τις ανατυπώσεις κλασικών έργων της ελληνικής αρχαιογνωστικής και ιστορικής επιστήμης.

Σημαντική θέση στο εκδοτικό μας ιστορικό καταλαμβάνουν και οι εκδόσεις ακαδημαϊκών περιοδικών της προσχολικής και πρωτοσχολικής εκπαίδευσης, όπως του διμηνιαίου εκπαιδευτικού περιοδικού «γέφυρες» και του περιοδικού ‘Παιδιά στη Ευρώπη‘, τα οποία όμως, δεν εκδίδονται πλέον. Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στις ιστοσελίδες μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινήσεις στείλτε μας ηλεκτρονικό μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας. info@doudoumis.gr